پنجشنبه 26 شهريور 1405 - Thu 17 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 395867
    تاریخ انتشار: 08/اسفند/1403 - 19:23

    قیمت تنظیم بازاری کالاهای اساسی اعلام شد/ عرضه مناسب برنج وارداتی در بازار

    با توجه به نزدیک بودن به ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز نرخ تنظیم بازاری کالای اساسی اعلام شد و برخی کالاها که در محدودیت بودند همچون روغن نیز در اختیار صنایع قرار گرفت.

    قیمت تنظیم بازاری کالاهای اساسی اعلام شد/ عرضه مناسب برنج وارداتی در بازار

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا؛

     نرخ تنظیم بازاری برنج وارداتی اعلام و عرضه آن آغاز شد و همچنین هزار تن برنج احتکاری کشف شده نیز به شبکه توزیع برگشت. قیمت خرمای تنظیم بازار هم مشخص شد و عرضه آن فردا آغاز می‌شود. به گفته مسئولان وزارت جهاد کشاورزی کمبودی برای تامین بازار شب عید و ماه رمضان وجود ندارد. نکته مهم این است که برنج تنظیم بازاری هندی با قیمت ۵۰ هزار تومان در تمام شبکه‌هایی که وجود دارد، بدون محدودیت عرضه خواهد شد. محصولی که عرضه آن در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین میوه و تره‌بار آغاز شده و به اندازه کافی و با نرخ تنظیم بازاری عرضه می‌شود.  همچنین اخیراً میزان قابل توجهی برنج وارداتی احتکاری از یکی از انبارهای برنج تهران کشف شده است.

    به گفته علی محمدی مقدم - مدیر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی جهاد کشاورزی استان تهران- حدود هزار تن برنج احتکار شده ضبط و کشف شد و در  شبکه‌هایی که تعیین خواهد شد در فروشگاه زنجیری و ...عرضه خواهد شد.

    با توجه به نزدیکی ماه مبارک رمضان قیمت خرمای مضافتی تنظیم بازاری هم به ازای هر کیلوگرم ۱۴۸ هزار تومان تعیین شده است. با تعیین قیمت مصوب خرما بر اساس اعلام وزارت جهاد کشاورزی این محصول، در میادین میوه و تره بار و فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه می‌شود.

    محمدرضا طلایی- مدیرعامل سازمان تعاون روستایی استان تهران- نیز در گفت‌وگو با خبرگزاری صدا و سیما اظهار کرد: میزان خرما بیش از نیاز کشور است و با وجود اینکه در  پایان سال مصرف آن افزایشی است، هیچ مشکلی در تامین نداریم. همچنین برای تامین نیاز بازار در روزهای منتهی به ماه مبارک رمضان و عید نوروز ۱۲ هزار تن شکر با نرخ 49 هزار و 500 تومان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای وارد چرخه عرضه شد و هیچ کمبودی نیست و به حد کافی تامین شده است و به دلیل اینکه مصرف شیرینی‌جات در این ایام رو به افزایش است، ۵۰ هزار تن روغن خام هم برای افزایش تولید روغن مایع در اختیار کارخانجات قرار گرفته است.  

    حمیدرضا رستگار- رئیس اتاق اصناف تهران- نیز با تاکید بر اینکه نظارت در این ایام تشدید می‌شود، اظهار کرد: سامانه ۱۲۴ برای نظارت و بازرسی است و البته که شیوه‌های اطلاع رسانی متفاوتی نیز وجود دارد که مردم می‌توانند هم به صورت حضوری و هم به صورت مکتوب و تلفنی گزارشات خود را به ما ارائه دهند. در عرض یک هفته تمام پرونده‌ها رسیدگی می‌شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما